fbpx
restaurant papermoon

Genoten van een culinaire avond. Het menu en de bijhorende wijnen werden liefdevol voorgesteld en waren een streling voor zowel het oog als de tong. Voor dit restaurant komen wij graag een weekendje naar Voorburg. Nogmaals dank aan het Papermoon-team.
– Margiet

hoofdgerecht restaurant papermoon

Wederom weer heerlijk gegeten, voor de derde keer. Het eten en de bijpassende wijnen waren fantastisch, de bediening perfect en het kaasplankje met de kazen van het Proefhuys waren echt top. Ook in 2020 is de kwaliteit van dit restaurant helemaal top. De avond klopt vanaf het begin dat je binnenkomt tot aan het moment dat je weg gaat. Een fijne ambiance, heerlijk eten wat smaakvol wordt gepresenteerd, wijnen met een uitleg dat je naar het gebied toe wil vliegen en vriendelijk personeel. Dit was de eerste keer in 2020 maar zeker niet de laatste!
– Yvonne

restaurant papermoon
restaurant papermoon


Stijlvol genot op linnen. De koptekst van het artikel dat eind 2015 geplaatst wordt in het AD onder ‘De Gouden Pollepel’ rubriek, waarvoor de krant restaurants uit de regio bezoekt en beoordeelt. Papermoon wordt beoordeeld met een 8,1!

“De Herenstraat in Voorburg is een walhalla voor smulpapen. In die straat buitel je over de restaurants, die allemaal naar de gunsten van de gast dingen. De een doet het wat beter dan de ander, maar waar we deze keer neerstrijken, daar hebben we goede verhalen over gehoord.
Papermoon zit helemaal aan het einde van de straat, nabij snelweg A12. De zaak blijkt strak ingericht met aan één kant een spiegelwand. Niet al te veel tierelantijnen aan de muur, geen achtergrondmuziek (heerlijk), bediening strak in het pak en linnen op tafel. Toch blijkt Papermoon niet overdadig chic, zeker niet als het om het prijsniveau gaat.”

– Algemeen Dagblad, Gouden Pollepel, 2015